fbpx

Sociala medier – Nå ut till 83% av befolkningen. 

Går man till en vanlig familj så kommer ca 83% av alla familjemedlemmar säga att de använder sociala medier, genom Facebook, Instagram eller andra kanaler.

Det är nästan regel för alla företag att använda sig av sociala medier för att lyckas med sin marnkadsföring. Problemet med att marknadsföra sig på sociala medier är att det finns flera olika kanaler, exempelvis Facebook, Instagram, LinkedIN, Twtitter med mera, och det finns flera tillvägagångssätt. Det vi gör är att vi kartlägger era målgrupper och bryter sedan ned kartläggningen till olika strategier som vi sedan använder för annonsering.

Sociala medier passar alla branscher! 

Vi har även märkt att allt fler företag väljer att inte synas på sociala medier för deras bransch är inte lämpad för sådan marknadsföring. Vi säger att alla branscher bör synas på sociala medier, oavsett om du är ett åkeri, assistansbolag eller begravningsbyrå. En individ är rörlig och väljer att hämta information från olika kanaler och sociala medier är ett av de. Även om du är ett åkeri och du tror att dina kunder inte finns på sociala medier så har du fel, majoriteten av dagens människor är på sociala medier och det är där ni hittar och engagerar era framtida kunder.

 

dole777-gPet7PdxI1Q-unsplash
marten-bjork-FVtG38Cjc_k-unsplash
Utvecklas ständigt.

Vi har gjort detta länge och vi utvecklas i takt med utvecklingen själv, vilket gör att vi ständigt är allerta på vad som är nytt och vad som är gammalt och ej brukbart. Vi på Bernays har valt att fokusera på fyra kanaler, Facebook, Instagram, Snapchat & LinkedIN för att dessa tre är de mest kraftfulla kanalerna och dessa tre täcker stora delar av dagens konsumtion av sociala medier.

Vi arbetar bara med effektiva kanaler!  

Vi har valt att fokusera på fyra kanaler; Facebook, Instagram, LinkedIN & Snapchat. Dessa tre kanaler är de bästa och starkaste sociala medierna idag och gör mest skillnad. 

Facebook

Facebook är ett av de äldsta sociala medierna men ändå ett av de mest kraftfulla, här kan du nå allt från en mormor till en VD som tar beslut över 100 anställda. Utöver möjligheten att annonsera på Facebook så finns det andra verktyg i Facebook som är kraftfulla och nyttiga för ett företag. 

Instagram

Instagram är ett kraftfullt verktyg för både annonsering och lägga ut information. Här kan du verkligen nå till rätt målgrupp med effektiva inlägg genom bild, video eller storys. Eftersom Facebook äger Instagram så kan går det att korspublicera på båda medierna. 

LinkedIN

LinkedIN är Facebook för folk som jobbar. Fungerar exakt som Facebook fast annonseringsverktyget är inte lika kraftfullt. Istället för att annonsera så råder vi alltid företag att använda sina anställda istället. Ett kraftfullt sätt att “annonsera” gratis. 

Snapchat

Snapchat växer för varje dag som går och allt fler företag börjar använda verktyget för att nå ut till en yngre målgrupp. Trots att det finns många yngre användare så börjar de äldre använda Snapchat allt mer. 

Kontakta oss

Som ni kanske märker så är Sociala medier inte superlätt! Det är därför vi på Bernays kan dessa verktyg för att hjälpa företag att lyckas med sin digitala marknadsföring! Behöver du hjälp? Kontakta oss idag!