fbpx

Annonsera med Bernays

Det är inte alltid lätt

Annonsera är inte alltid lätt. Allt för ofta får företag dåligt utfall när de väljer att lägga en peng på Facebook, Google eller andra kanaler. Många väljer sedan att sluta med digital annonsering för att det inte gav något resultat första gången.

Vi på Bernays försöker göra det enkelt för företag som vill annonsera. Vi har i flera år arbetat med annonsering åt olika företag från olika sektorer. Det viktigaste vi har lärt oss är att alltid vara transparenta med det vi gör. Hos oss får ni veta vilka våra strategier är samt vilka mål vi har med annonseringen. Ni får även veta vårt arvode innan vi börjar arbeta med annonserna. 

Erfarenhet från olika sektorer

Våra kunder finns i flera branscher och vi drar konstant lärdom av våra kunders erfarenheter och framgångsrecept.

Transparens

Det många inte vet är att byråer tar en stor andel av ens budget utan att företag vet om det. Därför väljer vi att alltid köra med öppna kort. 

Arbetar alltid utifrån en plan

Vi arbetar aldrig i blindo utan vi skapar en plan som vi sedan följer. Vi ser till att din marknadsföring når rätt kunder och inte i sjön. 

 

Hur är det att arbeta med oss? 

Strategi & Mål

Strategi och mål är det viktigaste i arbetet med digital marknadsföring. Det är här vi bestämmer tillsammans med företagen vad och varför vi annonserar. Här kartlägger vi målgrupper och kundresor för att sedan bestämma vilka kanaler vi ska arbeta med.

Idé och planering.

När vi vet strategin samt mål så vet vi även våra riktlinjer. Nu börjar vi använda våra hjärnor och lägger all energi på att ta fram idéer, planerar samt strukturerar det kommande arbetet. Vi kartlägger de olika aktiviteter som ska göras och schemalägger vår annonsering.

Produktion

Nu vet vi vilka kanaler vi ska använda oss av samt vilken målgrupp vi ska fokusera på. Då börjar vi arbeta med att göra företaget mer synligt digitalt. Vi börjar skapa annonserna och producerar innehåll i form av text, bild & video. Sedan trycker vi på startknappen.

Analys & Rapport

Vi arbetar kontinuerligt med analyser. Detta gör vi för att företag ska känna sig trygga att vi på Bernays arbetar dagligen med deras annonser för bästa möjliga utfall. Vi sätter oss ned en gång i månaden med varje företag för att gå igenom annonserna och vad som bör förändras.

 

 

Annonsering

Annonsera på rätt sätt.

Citatet “Syns du inte, finns du inte” är kanske det mest klyschiga man kan säga, men ändå det mest sanna citatet. Dock handlar det inte bara om att synas digitalt, utan allt måste ske på rätt sätt. Att lägga 200:- på ett sponsrat inlägg är kanske det lättaste man kan göra, det som händer efter är det viktiga. 

Produktion

Innehåll som väcker intresse.

“En bild kan säga mer än tusen ord” är något vi hör ofta, men ibland är det inte bilden som väcker intresse utan något annat. Innehållet är kanske det viktigaste när det handlar om annonsering men även det svåraste. Det kan vara skillnaden om kunden väljer att köpa något eller att inte köpa något.  

Kontakta oss

Som ni kanske märker så är digital marknadsföring inte superlätt! Det är därför vi på Bernays kan dessa verktyg för att hjälpa företag att lyckas! Behöver du hjälp? Kontakta oss idag!